کالرمکس؛COLOR MAX®
COLOR MAX® سبب افزایش رنگ پذیری، سایز، میزان بریکس، و قند در میوه ها می گردد. جذب و تحرک مطلوب پتاسیم، منیزیم و گوگرد در این ترکیب، ضمن پیش گیری و رفع کمبود این عناصر در گیاه، مستقیماً روی رنگ پذیری و افزایش سایز میوه ها تأثیرگذار بوده که در نهایت منجر به افزایش کیفیت میوه ها میگردد. این ترکیب با قندهای الکلی کمپلکس شده که سبب بهبود گردش عناصر در گیاه می گردد.
کلاتور؛ ®CHELATOR
کود کلبور – CalBor
کود کلبور (CalBor) با تامین همزمان کلسیم و بور از طریق محلول پاشی سبب استحکام بافت میوه و جلوگیری از لهیدگی، ترک خوردگی و عارضه لکه پوست استخوانی در درختان پسته می شود.
🌿 حجم محصول: 1 لیتر
🌿 وزن محصول: 1 کیلوگرم
🌿 عملکرد اصلی: جلوگیری از عارضه لکه پوست استخوانی پسته
🌿 ترکیب کلیدی: کلسیم و بور
🌿 ساخت: ایران - شرکت مدیران تجارت برند AGROLIVE