
نوشتههای مشابه

بذر مال گندم چیست و چگونه انجام میشود؟
توسطخانم مهندس کلاگر
بذرمال چیست؟ بذرمال یک تیمار قبل از کشت است که در آن بذر غلات قبل از کشت با محلول های حاوی کود و مکمل های رشد آغشته می شود. بذرمال نقش مهمی در سرعت جوانه زنی و استقرار گیاهچه گندم و جو در خاک دارد و از دیگر مزایای بذرمال می توان به یکدست سبز…

شته معمولی گندم: مشخصات، خسارت و کنترل آن
توسطنظری مهر
شته معمولی گندم (Schizaphis graminum (Rondani خانواده: Aphididae مشخصات زیست شناسی خسارت و کنترل شکل شتههای کامل بیبال بیضوی تخم مرغی به طول ۲- ١٫٤ میلیمتر است. طول شاخک به طور خفیفی از طول نیمه بدن تجاوز می.کند دم مخروطی و کورنیکول ها استوانه ای میباشند. رنگ بدن زرد متمایل به سبز و یا سبز…

فروت ست و کود فروت ست به چه معنا هستند؟
توسطنظری مهر
فروت ست؛ کودی بسیار مؤثر در میزان باردهی درختان میوه: کود فروت ست حاوی ترکیبات اسید آمینه، روی، بور، آهن، نیتروژن و سایر ریزمغذیهاست که موارد مصرف آن کمک به افزایش درصد گل دهی، افزایش میزان میوه و عملکرد سال آینده درختان است. در واقع تغذیه مناسب از مهمترین عوامل افزایش باردهی درختان و افزایش…
آشنایی با تریپس و نحوه مبارزه با آن
توسطخانم مهندس کلاگر
مقدمه تریپس حشراتی بسیار کوچک هستند که بال های ریشک دار بلندی دارند. البته این حشرات هم به صورت بالدار در محیط دیده می شوند و هم می توانند بدون بال باشند. این حشرات با حمله به درختان و بوته ها با مکیدن شیره ی گیاهان تغذیه می کنند که این تغذیه باعث ایجاد لکه های…

از کاشت تا چاشت؛ روند تبدیل برگ سبز به چای مصرفی
توسطنظری مهر
چای از خانواده گلهای زینتی با نام علمی Camellia Sinensis است و گیاه آن به صورت وحشی در طبیعت میروید. نواحی دارای حداقل ۱۲۰۰ میلیمتر بارندگی سالانه بهترین محیط برای رویش آن به شمار میرود و برگهای بوته چای در چنین مناطقی معمولا طی تمام سال سبز است. انواع کمابیش متفاوت آن از هفت تا…

اصول کاشت و نگهداری خیار گلخانه ای
توسطنظری مهر
خیار یک گیاه بسیار قدیمی است که کشت آن در رم و یونان قدیم از مدتها پیش مرسوم بوده است. بعضی ها قدمت آن را به بیش از 5 هزار سال پیش تخمین میزنند. مبداء پیدایش این گیاه به درستی مشخس نیست. عده ای آن را بومی نواحی گرم شمال شرقی هندوستان دانسته و بعضی…